Hirdetés

Tíz év szünet után újabb Dragonlance regényeket kapunk

|

Az új trilógia első kötete 2022 nyarán jön ki a nyomdából.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons Dragonlance Chronicles történetei 1984-ben kezdődtek, amikor megjelent a TSR kiadó gondozásában a Dragons of Autumn Twilight (Az őszi alkony sárkányai). Azóta a széria rengeteg rajongót szerzett, a népszerűsége pedig töretlen, dacára annak, hogy egy jogvita miatt hosszú kényszerszünetet kellett tartaniuk a szerzőknek.

Hamarosan azonban további részekkel fog bővülni a sorozat. A Dragonlance írói, Margaret Weis és Tracy Hickman megerősítették, hogy sikerült megegyezni a Wizards of the Coasttal, amelyhez a D&D könyvek publikációs jogai tartoznak, így elhárultak az akadályok az elől, hogy megszülethessen a legújabb trilógia.

Hirdetés

Weis saját Twitter-profilján jelentette be a hírt, miszerint a Del Rey kiadóval együttműködve fog megjelenni a Dragonlance: Dragons of Deceit 2022. augusztus 9-én. A történetből egyelőre csak annyi ízelítőt kaptak a rajongók, hogy a Dragonlance széria több ismerős karaktere is visszatér, viszont egy új hősnő is be fog mutatkozni.

A könyv borítóját a svájci művész, Philipp Urlich készítette, akinek nem ez volt az első nagyszerű munkája, amin sárkányok szerepeltek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)