Hirdetés

Póra az eddigi legnehezebb harca vár a Kung Fu Panda 4 első trailere szerint

|

A szinkronstábot olyan új hangok erősítik, mint Viola Davis és Awkwafina.

Hirdetés

A Kung Fu Panda trilógia valószínűleg a DreamWorks legjobbjai között van. A Jack Black nevével fémjelzett filmek elképesztő látvánnyal, magas humorfaktorral és mindenki által befogadható mondanivalóval rendelkeztek, ráadásul kulturális szempontból is sokat jelentettek. Viszont az utolsó részt, a Kung Fu Pandát már 2016-ban bemutatták, és egészen 2022-ig nem lehetett biztosan tudni arról, hogy folytatódik-e a franchise vagy a Universal Pictures letett róla. 

Tavaly aztán megerősítésre került, hogy jön a Kung Fu Panda 4, amelynek első trailerével egészen mostanáig vártak, de így legalább pár hónap múlva már nézhetjük is a végeredményt. 

Hirdetés

A Kung Fu Panda 4 ugyanis várhatóan 2024. március 21-én kerül a hazai mozikba, az alábbi trailerrel pedig végre azt is kiderült, hogy miért érdemes várniuk a rajongóknak. A Seven Nation Army feldolgozás megadja az alaphangulatot hozzá, hogy egy új gonosz, az alakváltásra képes Chameleon (Viola Davis) tör az ártatlanok életére, ami komolyan hátráltatja Pót (Jack Black) abban, hogy a következő szintre lépjen: spirituális vezetővé váljon és megkeresse a következő Sárkányharcost. 

Ha inkább a magyar szinkront preferáljátok, tessék:

Aki angolul nézi majd a Kung Fu Panda 4-et, az Viola Davis (The Woman King - A harcos, Suicide Squad - Öngyilkos osztag) mellett hallhatja majd Awkwafina (Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, Renfield) és Ke Huy Quan (Minden, mindenhol, mindenkor, Loki 2. évad) hangját is. 

Ti meg fogjátok nézni?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)