Hirdetés

Már meg is kapta első kedvcsinálóját a Szegény párák rendezőjének új filmje

|

Emma Stone és Willem Dafoe ebből sem maradhatott ki, de nem csak miattuk lesz érdemes odafigyelni a Kinds of Kindnessre.

Hirdetés

Csak nemrég jutalmazták négy Oscar-díjjal Yorgos Lanthimos legutóbbi filmjét, az Emma Stone főszereplésével készült Szegény párákat (amit még a hazai mozik némelyikében is elcsíphettek, de akár az otthon kényelméből is pótolhatjátok, mivel már felkerült a Disney+-ra), máris megkaptuk az első ízelítőt a rendező következő, szintén különlegesnek ígérkező filmjéből.

A Kinds of Kindness premierjére már nem is kell sokat várni, mivel az Egyesült Államokban június végén fogják bemutatni, és a Szegény párákhoz hasonlóan ebben is láthatjuk majd Emma Stone-t és Willem Dafoe-t, viszont nemcsak őket, hanem számos ismert kollégájukat is. 

Hirdetés

A Kinds of Kindness szereplőgárdáját erősíti ugyanis többek között Margaret Qualley (Volt egyszer egy... Hollywood, Death Stranding), Jesse Plemons (A kutya karmai közt, Szerelem és halál), Hunter Schafer (Eufória, Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája), Hong Chau (A bála, A menü), Joe Alwyn (A kedvenc, Billy Lynn hosszú, félidei sétája) és Mamoudou Athie (Jurassic World: Világuralom, A 81-es számú archívum) is. 

A történet - amit Lanthimos Efthimis Filippouval (Egy szent szarvas meggyilkolása, A homár) együtt írt - középpontjában három ember áll: egy férfi, aki megpróbálja kezébe venni az életét; egy rendőr, akit megrémít, hogy a tengeren eltűnt felesége visszatért, és más embernek tűnik; egy nőt, aki eltökélten keresi azt a különleges képességű valakit, akinek az a sorsa, hogy szellemi vezető legyen.

Remélhetőleg a Szegény párákhoz hasonlóan ezt is bemutatják itthon. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)