Hirdetés

Készül a következő Gonosz halott film

|

Az Evil Dead Rise sikerével ismét fellendülhet a franchise, ezúttal egy fiatal, feltörekvő rendező kapta meg az áldását a sorozat megalkotójától.

Hirdetés

Ugyan az Evil Dead: The Game sajnos nem tudott időtálló maradni a live service játékok rendkívül kompetitív piacán, de ez még szerencsére nem jelenti azt, hogy a legendás horror franchise-nak befellegzett volna: az Evil Dead Rise kifejezetten jó fogadtatásban részesült, a sorozatot megalkotó Sam Raimi pedig már meg is találta a következő rendezőt, aki próbát tehet a szériával.

Raimi nemrég beharangozta, hogy a következő Evil Dead filmet nem más, mint Francis Galluppi fogja rendezni, aki elmondása szerint egy rendkívüli tehetség:

"Francis Galluppi egy olyan történetmesélő, aki tudja mikor kell csendes feszültségben tartani a nézőt és mikor kell szabadjára engedni az erőszakot. A bemutatkozó filmje szokatlan önkontrollról ad tanúbizonyságot."

Hirdetés

Galluppi korábban főleg videóklipeket rendezett, viszont idén végre megjelent első filmje, a The Last Stop in Yuma County, melynek története szerint egy késkereskedő egy isten háta mögötti pihenőállomáson ragad két bankrabló társaságában.

A film kiváló fogadtatásban részesült, így kiváncsian várjuk, hogy Galluppi mihez fog majd kezdeni az Evil Dead mitológiájával és karaktereivel.

Ti mit szóltok? Jöhet még egy Gonosz halott film?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)