Hirdetés

Egy legendás rendező is csatlakozott a Stranger Things utolsó évadához, aki már egy évtizede visszavonult

|

Közeleg a Stranger Things utolsó évada, a Duffer-fívérek pedig mindent megtesznek azért, hogy igazán emlékezetes befejezése legyen a sorozatnak.

Hirdetés

Már január óta javában készül a Stranger Things ötödik és egyben utolsó évada, de úgy tűnik, hogy még mindig tartogat nekünk meglepetéseket a zárószezon, ugyanis most kiderült, hogy a Duffer-fívérek nem akármilyen vendégrendezőt kértek fel egyes epizódok megrendezésére.

A World Of Reel értésüléseiből kiderült, hogy az évad 3. és 5. epizódját nem más fogja rendezni, mint az a Frank Darabont, aki olyan filmeket rendezett, mint A remény rabjai vagy a Halálsoron, melyek közül az előbbit sokan minden idők egyik legjobbjaként tartják számon.

Darabont csatlakozása a projekthez azért is meglepő, mert a rendező a 2013-as Mob City után viszonylag rejtélyes körülmények között nyugdíjba vonult, aminek a valós magyarázata máig nem tisztázott: az ő elmondása szerint maga döntött így, de Thomas Jane (A megtorló, A köd) szerint Hollywood tette feketelistára a rendezőt.

Hirdetés

Sokan talán már nem emlékeznek, de a The Walking Dead kiváló első évadát is Darabontnak köszönhetjük, akinek a munkáját az AMC úgy hálálta meg, hogy leváltották, mert több és olcsóbb epizódot szerettek volna. Ez a nézeteltérés végül perhez vezetett, amelyet végül megnyert a rendező, de a pletykák szerint ezzel örökre kivívta a szakma döntéshozóinak ellenszenvét.

Ha ez igaz, akkor most úgy tűnik, talán sikerül megtörni az átkot, és a Duffer-fívérek sorozata segíthet abban, hogy visszakerüljön a térképre, arról nem beszélve, hogy izgatottan várjuk, mit tud kihozni Darabont majd a Stranger Things történetéből.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)