Hirdetés

A Simpson család producere elnézést kért, amiért kinyírták az egyik szereplőt 35 év után

|

Tim Long kifejezetten meglepődött, amikor látta az eseményre érkezett reakciókat.

Hirdetés

A Simpson családban meglehetősen ritka, bár nem egyedi eset, hogy egy karaktert kiírnak a műsorból, de a 35. szezon 15. részében ez történt. Moe kocsmájának egyik törzsvendége, a mindig csendes Larry Dalrymple elhunyt, és halála egy új kalandra küldte Homert és haverjait.

Az epizód felfedte Larry életének fontosabb darabkáit, és új konfliktusokat hozott a jól ismert főszereplők kapcsolatába. A sztori sokak szerint jól kezelte Larry halálát, de ettől függetlenül voltak, akiket sokkolt az esemény, és ennek hangot is adtak, ahogy általában a világba üvöltve szokták az emberek levezetni személyes fájdalmukat, amikor a világ maga nem úgy működik éppen, ahogy az szerintük jó lenne. 

Hirdetés

A Simpson család 35. szezonjának producere, Tim Long a TMZ-nek adott interjújában beszélt egy kicsit az epizód fogadtatásáról. Elmondta, hogy ugyan Larrynek nagyon kis szerepe volt a sorozatban, mégis csak egy első évad óta velünk lévő karakterről beszélünk, így megpróbáltak mindent megtenni egy érdekes és tiszteletteljes epizódért, méltó búcsúért.

Ettől függetlenül Long elnézést kért azoktól, akiket szíven ütötte Larry halála, és hozzátette, hogy jól eső érzés volt számára látni, mennyi embernek is volt fontos a csendes mellékszereplő, de azért szerinte nem kell túlságosan nagy drámát csinálni, hiszen nem Barney vagy Moe távozott az élők sorából. Még ha sokaknak fájdalmas is volt az epizód, az biztos, hogy erre a részre mindenki emlékezni fog, és ennyi év távlatából ez igenis fontos szempont lehet az alkotóknak.

Ti mit gondoltok? Kell néha ilyen változás a régóta futó sorozatokba?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)