Hirdetés

A Hang nélkül: Első nap új trailerét nézve nem az emberekért fogsz aggódni

|

A Hang nélkül filmek előzményében egy cica is szerepet kap.

Hirdetés

A Hang nélkül 3 még várat magára, ám addig is megnézhetjük, hogyan özönlötték el a Földet a hangra ugró idegen lények. Míg a Hang nélkül 1-2-t a koncepciót kitaláló John Krasinski hozta össze, addig a Hang nélkül: Első nap esetében megmaradt írónak és producernek - a rendezői székbe Michael Sarnoski ült helyette, aki a Nicolas Cage nevével fémjelzett Disznóval nagyot ment 2021-ben.

Az Első nap legelső kedvcsinálója még csak ízelítőt adott abból a hátborzongató, káosszal teli és kétségbeesett hangulatból, amely a szörnyek megjelenése után uralkodott el, a legújabb trailer viszont többet is megmutat az újonnan kialakult helyzetből, valamint a szereplőkből is. 

Hirdetés

Az alábbi előzetes két és fél percen keresztül enged betekintést abba a kilátástalanságba, amely az embereket felőrli, noha az idegen lények előbb aprítják őket miszlikbe a legkisebb neszre is reagálva. Ilyen körülmények között próbál meg túlélni Lupita Nyong'o (Fekete Párduc, 12 év rabszolgaság) karaktere, aki a saját bőrén kívül egy macskáét is menti, a kérdés már csak az, hogy az állat életben marad-e a sztori végéig. Nézzetek bele ti is a Hang nélkül előzményeibe: 

A színésznő mellett felbukkan többek között Joseph Quinn (Stranger Things, Overlord), Alex Wolff (Örökség, Disznó) és Djimon Hounsou (Véres gyémánt, A galaxis őrzői) is, de hogy ki éli túl közülük, az csak június 27-től fog kiderülni a mozikban (aki látta a Hang nélkül 2-t, az előnyben van). 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)