Hirdetés

Valaki véletlenül pont most bombázta le az Xbox-fejes házát a Fallout 76-ban

|

Phil Spencer most sok irányból kap támadást, de arra valószínűleg nem számított, hogy a Fallout 76-ban is nehezebb lesz számára az élet.

Hirdetés

Phil Spencer, a Microsoft Gaming ügyvezetője alapvetően szeretnivaló figura, még annak ellenére is sokan szimpatizálnak vele, hogy az Xbox évek óta nem jelentkezett olyan saját játékkal, amire a játékosok nagy többsége azt mondta volna, kiemelkedően jó. Az egész iparágon végigsöprő kirúgási hullám az Xbox Game Studiost sem kerülte el, sőt, a napokban erősödött fel igazán: bezárt a tavalyi év egyik legjobb játékát, a Hi-Fi Rusht készítő Tango Gameworks, valamint az Arkane Austin is - utóbbi elengedése legalább a Redfall miatt érthető.

Ez azért már Spencer megítélésének is odavágott. Hogy milyen rövid- vagy hosszútávú következménye lesz a mostani eseményeknek, még kérdéses (sok múlik azon is, hogy sikerül a Senua's Saga: Hellblade 2), de sokak szájára csalt mosolyt real1090jake, a Fallout 76 egyik játékosa, aki atombombát dobott a P3 néven játszó Spencer bázisára.

Hirdetés

Kotakunak elmondta, hogy ezt nem bosszúból tette, csak miután a múlt hónapban sikerült végeznie a kampánnyal, új célként az Xbox-fejes legyőzését tűzte ki magának. Találkoztak ugyan, mint az a lenti képen is látható, ám 1v1-eznie nem sikerült vele.

Real1090jake úgy gondolja, Phillel és a Fallout 76-tal sincs semmi baj, nem haragszik rá, és már hetek óta készült a támadásra. Személyes célja volt Spencer legyőzése, hát így sikerült ezt elérnie.

A bombázás hatására a területen tartózkodó minden játékos, a C.A.M.P-eken belül és a munkapadok segítségével építhető összes elem azonnal megsemmisül, és kialakul egy fertőzött zóna.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)