Hirdetés

Elkészült a Resident Evil 4 remake magyar szinkronja, itt belehallgathatsz

|

A SzinkronSarok Moser Károly, Törtei Tünde, Szabó Máté és más neves szinkronszínészek segítségével lokalizálta a Resident Evil 4 remake-et és kiegészítőjét.

Hirdetés

A God of War után a Resident Evil 4 remake és a Detroit Become Human szinkronizálásával folytatja áldásos tevékenységét a SzinkronSarok csapata, amely rajongói támogatásokból, de profi színészek segítségével szólaltatja meg játékok szereplőit a mi anyanyelvünkön. A minőség ennek megfelelően mindig kiemelkedő - a Resident Evil 4 remake fordításának megjelenési dátumát bejelentő, alább látható, 9 perces előzetes is ezt bizonyítja.

A csapat nemcsak az alapjátékot, de a Separate Ways kiegészítőt is lefordította, így a teljes élményt magyarul élhetjük át - feltéve, hogy a PC-s változatot választjuk, konzolokra ugyanis nem tudunk szabadon modokat telepíteni, így magyarításokat sem.

Hirdetés

Ahhoz, hogy szinkronosan játszhassuk végig a játékot, április 16-áig kell várnunk. Ekkor, ahogy a God of War magyarítása is, úgy ez is ingyenesen válik majd elérhetővé, de aki szeretné, PayPalen vagy Patreonon támogathatja a készítőket, elősegítve ezzel a Detroit: Become Human szinkronjának elkészítését is. A Resident Evil 4 remake szinkronjának finanszírozása 83%-nál tart, de ezen a ponton a készítők már megelőlegezték a bizalmat a támogatóknak.

A videóban hallható színészek:

  • Leon S. Kennedy: Moser Károly
  • Ashley Graham: Bartus Emese
  • Ada Wong: Törtei Tünde
  • Luis Serra: Szabó Máté
  • Osmund Saddler: Kőszegi Ákos
  • Jack Krauser: Tokaji Csaba
  • Kereskedő: Faragó András
  • Albert Wesker: Bozsó Péter

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)