Hirdetés

Két játékot próbálhatsz ki most ingyen az Xbox Free Play Days keretében, az egyikhez előfizetés sem kell

|

Tényleg minden játékos jöhet most, erre is ritkán kerül sor.

Hirdetés

Az Xbox Free Play Days hétvégi alkalmak általában az Game Pass Core és Ultimate előfizetőknek szólnak. Ha megvan a bérleted, akkor cserébe minden hétvégén kipróbálhatsz pár játékot ingyen, de ezúttal egy kicsit máshogy alakul a formula. A május 6-ig tartó alkalom során a Headbangers: Rhythm Royale-t a szokásos módon, Pass tulajdonosokként próbálhatod csak ki, de a másik ingyenes játék mindenkinek szól, ez pedig nem más, mint a Star Wars Jedi: Survivor.

A most szombaton esedékes Star Wars napot az Xbox a legutóbbi akciójáték ingyenes próbaidőszakával ünnepli. Ha szeretnél Xboxon belekóstolni Cal Kestis legújabb kalandjába, akkor csak annyi lesz a dolgod, hogy az Xbox piacterén letöltöd a játékot, persze azért korlátozás akad.

Hirdetés

Mindössze 5 órán keresztül nyomható teljesen kötetlenül a Star Wars Jedi: Survivor, utána már be kell szerezned a teljes verziót, ha tovább akarsz haladni. Ha érdel a játékról alkotott részletes véleményünk, akkor ezt a videót érdemes megnézned:

Sajnos a szokásoktól eltérően nálunk csak a Jedi: Survivor kapott akciós címkét az ingyenes próbalehetőség farvizén, így a Headbangersért teljes árat kell fizetni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)