Hirdetés

Ezzel a két különleges ingyen játékkal vár most az Epic Games Store

|

Ismét két ajándékot húzhatunk be, az egyiknek a szuperhősök kedvelői biztosan örülni fognak.

Hirdetés

Még nem szoktunk hozzá, hogy 17:00 helyett mostanában már 16:00-kor vált az Epic Games Store ingyenjáték-kínálata, de szerencsére egy teljes hetünk van az ajándékok bezsebelésére, bőven nem maradtunk még le.

Most két érdekesebb játék vár mindenkit, aki hajlandó párat kattintani. Az egyik a Call of the Wild: The Angler, a theHunter fejlesztőinek nyílt világú horgászós játéka, amiben gyönyörű tájakon kalandozhatunk, és kis szerencsével, valamint megfelelő felszerelést használva olyan halakat foghatunk ki, amiket látva biztosan jobbra húznának minket a lányok Tinderen. (Tényleg rengetegen próbálnak halas fotóval csajozni, változó sikerrel.)

Hirdetés

A másik ajándék az Invincible Presents: Atom Eve, egy az Amazon sorozatára épülő, körökre osztott harcokkal színesített kalandjáték/ visual novel, amiben Atom Eve-et irányítjuk. Egy új sztorit ismerhetünk meg, melynek során a szuperhős igyekszik kitalálni, hogyan használhatná legjobban szupererejét. Döntéseink hatással vannak kapcsolatainkra. Nem túl hosszú, de egészen jó.

Ha bármelyik tetszik, kattintsatok feljebb a címére, majd a GET gombot, és bejelentkezés után a Place Ordert használva rakhatjátok el magatoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)