Hirdetés

Teljesen átalakult a Prince of Persia: The Sands of Time remake-je, mióta utoljára láttuk

|

Okkal rejtegeti már negyedik éve a Ubisoft a Prince of Persia: The Sands of Time új változatát.

Hirdetés

2020 szeptemberében jelentette be a Ubisoft, hogy az egyik legjobb Prince of Persia játék, a több mint 20 éve megjelent Prince of Persia: The Sands of Time felújítva tér vissza, és a kiadó nagyon optimistán 2021. január 21-ét jelölte meg megjelenési dátumként. Ez már nyilván eltelt, a játék sehol, és azt sem tudni, pontosan hogy áll most a fejlesztés.

Legutóbb annyit hallottunk róla, hogy a projekt fontos mérföldkőhöz ért, de ezt sem részletezték. Az Insider Gaming forrásai viszont megosztottak egy-két infót, melyek alapján úgy tűnik, jó ideig nem fogunk még játszani vele, de ha megjelenik, talán nem lesz olyan szörnyű, mint azt az első előzetesben láthattuk.

Hirdetés

A fejlesztést állítólag teljesen újrakezdték, realisztikusabb külsőt, új animációkat, új harci és mozgási mechanikákat készítenek, valamint a sztoriba is belenyúlnak. Yuri Lowenthal, a herceg eredeti szinkronhangja sem tér vissza. Az Insider Gaming látott egy videót, amiben hiányoztak még textúrák és egyéb elemek is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Bár a megjelenés távol lehet, a júniusi Ubisoft Forward során erről is szó eshet. Addig esetleg megnézhetjük újra, milyen nem lesz:

Idén állítólag a Dead Cells kiegészítőinek fejlesztői is jelentkeznek egy új Prince of Persia játékkal, de az a The Lost Crownhoz hasonlóan nem egy AAA-szintű projekt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)