Hirdetés

Vásárt tart az Electronic Arts, az EA Sports FC 24 és a Mass Effect Legendary Edition sosem volt még ilyen olcsó

|

Ha a kanapén ülve szeretnétek kergetni a digitális labdát, vagy megmenteni az univerzumot, akkor jó hírünk van, mert most minden eddiginél kedvezőbb áron tehetitek meg.

Hirdetés

Az EA beindította a legújabb játékvásárát, aminek köszönhetően rengeteg címet markolhatunk fel a megszokottnál jelentősen kedvezőbb áron. Ha például lelkes rajongója vagy a The Simsnek, akkor ezúttal fokozottan ajánlott szétnézned a kiegészítők és tárgycsomagok között, de a régebbi epizódokat is beszerezheted pár ezer forintért, mint például a The Sims 3-at.

Persze nem csak a simek kedvelői számíthatnak kedvezményekre: az kiadó számos további játéka árából lefaragott, van olyan is, amiből például 90 százalékot.

Hirdetés

Ha látni szeretnétek a teljes felhozatalt, akkor nyissátok majd meg az EA alkalmazásotokat, ahol a főoldalon megtaláltok minden akciót. A vásár május 13-áig tart, és mi a lenti ötös beszerzését mindenképp megfontolnánk a helyetekben.

A Mass Effect trilógia alapos ráncfelvarráson átesett újrakiadását aligha szükséges bemutatnunk, ahogy a Respawn Star Wars-játékát sem. De Immortals of Aveum is sokkal vonzóbb, ha nyomott áron kínálják, a Battlefield 2024-ről nem is beszélve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)