Hirdetés

Napi büntetés: Nicolas Cage arca került rá kedvenc Baldur's Gate 3-es karaktereinkre

|

Gondoltam, hogy majd ma este jól kialszom magam, de már mindegy is.

Hirdetés

Az emberi természet eredendő hibája, hogy a fájdalmainkat tovább adjuk egymásnak. Sajnos ma sem én leszek az, aki megszakítja majd ezt a borzalmas körforgást.

Nekem ugyanis végig kellett lapoznom egy Nicolas Cage-arcokkal átmaszkolt Baldur's Gate 3 karakteralbumot, szóval most jöttem továbbosztani a rémálmokat. A játék egyik rajongója úgy döntött, hogy nagy unalmában megteremti a Baldur's Cage 3-at, és a kedvenc karaktereink arcára rácsapja Nicolas Cage ábrázatát.

Hirdetés

Ha akartátok, ha nem, most itt vagyok, hogy bemutathassam Cageheartot, Cagelachet, Cageriont és a többieket. Ha maradandó érzelmi sérüléseket szenvednétek ettől, akkor a jogi kérdések elkerülése végett tisztáznám, hogy én csak megírtam ezt az anyagot, de ti kattintottatok rá.

Cage invasion
byu/Jirkislo inBaldursGate3

Ha más nem is, annyi haszna már volt a napnak, hogy kiderült: Nicolas Cage egész vállalható Raphael lehetne. Most megyek és megnézem az Ál/Arcot, ti pedig dolgozzátok fel a látottakat úgy, ahogy tudjátok.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)