Hirdetés

Napi büntetés: ez a streamer kutyának tartja magát, és a gazdáinak közvetít a Twitchen

|

Persze egy streamer karriert elindítani nehéz, de azért van egy pont, aminél az ember nem megy lejjebb a követőkért, ugye?

Hirdetés

Ha valaki 2024-ben akar elindítani egy Twitch csatornát, nagyon sok munka vár rá. Ez már nem a vadnyugat, ahol bárki felemelkedhet: ide komoly meló, ügyes ötletek és tervezés kell. Éppen ezért vált népszerűvé a medencés streamelés, a cenzúra sáv, és a reakció meta. Mindig új cirkusz kell a népnek, de azért van egy szint, aminél azt hihetné az ember, hogy nem érdemes lejjebb menni. Itt jön be a képbe MEOWDALYN, aki fittyet hány arra a konvenciókra, pontosan azt adja, amire már a hétköznapi ember nem számítana.

Nos, íme a Twitch kutyalánya, aki ténylegesen kutyának adja elő magát (vagy annak is azonosítja, a showbizniszben ezt ugyebár nehéz megmondani): MEOWDALYN ugat, csahol, kutyafület hord, egy dobozban alszik, és kint végzi a dolgát.

Hirdetés

A The Kyle & Jackie O Show nevű ausztrál rádióműsorban elmagyarázta, hogy van amikor szájkosarat is hord, mert a "gazdániak" ez kell. Neki ugyanis nem pasijai vagy nézői vannak, hanem gazdái.

Lehet fintorogni a dolgon, de láthatóan működik: MEOWDALYN az elmúlt hónapokban gyors növekedésnek indult, és a Twitch csatornája többszáz új követőt kapott, miközben a nézői csúcsa újra és újra emelkedett. A kutya ugat, a közönség választ, igény erre is van. 

Pacsi.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)