Hirdetés

Nagy költségvetésű, teljes értékű játék lesz a következő Crazy Taxi

|

A Sega egyik fejese AAA-játékként hivatkozik a Crazy Taxi rebootjára, és emiatt joggal aggódhatunk.

Hirdetés

Általában nem baj, ha egy játék fejlesztőinek nem kell szűk költségvetésből gazdálkodni, hiszen így nagyobb eséllyel lehet jó a végeredmény, de korlátok nélkül abba a hibába is beleeshetnek, hogy túl sok ötletet szeretnének megvalósítani, és az elkészült játék végül nem lesz jó.

A Crazy Taxit pont egyszerűsége miatt lehet szeretni. A játéktermekben debütált, így rövid menetekre tervezett játékban a próbálkozások annyiból állnak, hogy megpróbálunk a lehető legrövidebb idő alatt annyi fuvart teljesíteni, amennyi belefér. Nem biztos, hogy ezt ennél jobban kell bonyolítani.

A Sega azonban látszólag mégis valami komplexebbet álmodik meg épp a Crazy Taxi reboot képében - erre utal Takaya Segawa, a Sega sapporói, más csapatoknak besegítő stúdiójának fejese, aki a Japan Timesnak elmondta:

"Részt veszünk tripla-A játékok fejlesztésében is, köztük a Crazy Taxival."

Hirdetés

Ennyiből messzemenő következtetéseket még kár lenne levonni, és az is lehet, hogy végül valami jó lesz belőle. Az AAA értelmezése is vegyes: alapvetően a nagy költségvetést jelentik, de használják összetettség jelzésére is - azt sem tudjuk, a Ubisoftot vezető Yves Guillemot mire gondolt, amikor a Skull & Bonest AAAA-nek nevezte.

A Crazy Taxi rebootját egyelőre csak bejelentették, részleteket nem árultak el róla. Szűnni nem akaró izgalommal várjuk, hogy többet tudjunk meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)