Hirdetés

Megint olyan frissítést kapott a No Man's Sky, ami egyes elemeit teljesen átalakítja

|

Megérkezett az Orbital Update, ami rengeteg újdonsággal dobja fel a No Man's Sky felfedezőinek életét.

Hirdetés

Mostanra már nagyon távolinak tűnik az emlék, amikor a No Man's Sky példátlanul katasztrofálisan startolt el. A Hello Games 2016 óta folyamatosan szállítotja a hatalmas, ingyenes bővítményeket, melyeknek köszönhetően az űrszimulátor mára egy mindenen túlteljesítő monstrummá fejlődött.

A fejlesztők persze még mindig nem hagyták maguk mögött a projektet. Nyolc év után is vannak még pontok, amiken lehet finomítani: ezúttal kifejezetten az űrutazásra és űrbéli ténykedésekre koncentráltak.

Az Orbital Update leglátványosabb újdonságát a teljesen átszabott űrállomások hozzák. A relatíve unalmas kikötőkből hatalmas bázisok lettek, melyek kívül-belül átalakultak. Minden üzletet és terminált sokkal könnyebben fogunk megtalálni, és rengeteg érdekes kis zugot fedezhetünk majd fel, ha hajlandóak vagyunk bejárni a hatalmas állomások egészét.

Hirdetés

A másik nagy extrát a Starship Fabricator nyújtja. A játékosok szétszedhetnek űrhajókat, és a megmaradt darabkák felhasználásával saját gépeket rakhatnak össze. Innentől már csak a képzeletük szab határokat.

A fentiek mellett finomítottak a Guild rendszeren, a vizuális tálaláson és sok minden máson. Ha kíváncsi vagy az összes apró frissítésre, akkor lesd meg az Orbital Update aloldalát.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)