Hirdetés

Kiszivároghatott az Xbox idei megjelenési menetrendje az Indiana Jonestól a Call of Dutyig

|

Nagyon sűrű lesz az ősz és a tél, ha igazak a sajtó által megszellőztetett értesülések.

Hirdetés

Habár Phil Spencer már többször is megerősítettet, hogy az Xbox Game Studiost, a Bethesdát és az Activision Blizzardot összefogó Microsoft Gaming célja, hogy minden negyedévben legalább egy nagy játékot piacra dobjon, ezt továbbra sem sikerült megvalósítani. Idén például május utolsó harmadáig kell várnunk az első komolyabb xboxos cím, a Senua's Saga: Hellblade II megjelenésére.

Az év második felében viszont rendesen megszórnak minket a redmondiak, főként az őszi-téli hónapok lesznek izgalmasak, amennyiben nem tévednek a The Verge forrásai.

Hirdetés

Előreláthatóan több újdonságot fog mutatni a június 9-én esedékes Xbox Showcase-en Phil Spencer csapata, mint tavaly. Tom Warren, a The Verge vezető szerkesztője úgy tudja, hogy a friss bejelentések között lesz a Gears of War széria következő felvonása, és nagyjából megismerjük a 2025-ös felhozatalt.

Ami pedig az idén esedékes premiereket illeti, a Starfield első kiegészítője, a Shattered Space szeptemberben érkezik, ezt október végén követi majd az új Call of Duty a Treyarch fejlesztésében, amely szinte biztosan a Black Ops Gulf War alcímet fogja viselni. Novemberre két megjelenés is jut az Asobo Studio műhelyében formálódó Microsoft Flight Simulator 2024, valamint az Obisidian új szerepjátéka, az Avowed képében. Az évet pedig nem mással búcsúztatja a Microsoft, mint a PC-re és Xbox Series X|S konzolokra bejelentett Indana Jones and the Great Circle-lel, a Machinegames belsőnézetes akció-kalandja decemberben jelenik meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)