Hirdetés

A tavalyi év egyik legígéretesebb soulslike-jával bővülhet a Game Pass kínálata

|

Jó hírekkel szolgálhatunk a kihívásra szomjazó előfizetőknek.

Hirdetés

Bár nemrégiben kiderült, hogy milyen újdonságokat nyúzhatnak a Game Pass előfizetők május első felében, a hónap későbbi része egyelőre üresen maradt. Hivatalos bejelentés továbbra sem történt az ezen időszakra pozicionált címekkel kapcsolatban, viszont egy megbízható forrás már tudni véli, hogy mi lesz az egyik játék, ami május második felében csatlakozhat a Microsoft havidíjas szolgáltatásához.

Az eXputer a napokban arról értesült, hogy a tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése, az erősen Dark Souls-szériát idéző Lords of the Fallen érkezhet a Game Pass kínálatába.

Hirdetés

A portál azt állítja, hogy a játék május utolsó hetében kerül majd be a könyvtárba, sőt, állítólag már a pontos dátumot is tudják, viszont a potenciális csúszás miatt egyelőre nem közölték azt.

A feltételezés annyira nem elrugaszkodott, elvégre a játék felett bábáskodó Hexworks nemrégiben szállította le a játék utolsó nagyobb frissítését, így vélhetően komolyabb tervek már nincsenek vele. Amennyiben az Xbox megerősíti a híreket, arról természetesen nektek is beszámolunk majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)