Hirdetés

Nézzük meg együtt, milyen lett a Stellar Blade!

|

A mai adásban Kaci a Stellar Blade-et fogja kipróbálni.

Hirdetés

Első körben a legtöbben a főhősnő domborulatai miatt kapták fel a fejüket a Sony Interactive Entertainment gondozásában megjelenő Stellar Blade láttán, de a helyzet az, hogy a Shift Up csapatának sikerült egy tényleg szórakoztató, pörgős és látványos akció-kalandjátékot összedobnia.

Hamarosan érkezik természetesen az írott tesztünk is, de Kaci már ma délután megmutatja nektek, mennyire szórakoztató a kardjával mindent és mindenkit apró darabokra szeletelő Eve-et irányítani ebben a poszt-apokaliptikus világban.

Hirdetés

Az élő adás egészen pontosan ma 18 órakor indul, és a tervek szerint két teljes órán át pörög majd a livestream.

A jövőben érkező élő adásainkért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért, óriási virtuális pacsi jár értük!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)