Hirdetés

Mi van akkor, ha játszik, streamel, netezik, vagy technológia segítségével tanul a gyerek?

|

Egyebek mellett ezekre a kérdésekre keresi a választ az OncoVR podcastsorozata.

Hirdetés

Bár a videojátékok egyre elfogadottabbak, és már sokkal előrébb jár a világ, mint tíz évvel ezelőtt, továbbra is fontos, hogy a szülők is kellően tájékozottak legyenek annak kapcsán, mit érdemes tudniuk és tenniük, illetve mit nem, hogyan alakíthatnak ki egy rendszert, amiben engedélyezett a játszás, de nem megy más tevékenységek rovására. Ugyancsak fontos tájékozottnak lenniük a gyermekek internetes aktivitásával, a közösségi oldalak veszélyeivel kapcsolatban.

És mi van akkor, ha a fiatalok nem csak játszani szeretnének, de közvetíteni is? Mit kell tudni a metaverzumról, illetve arról, hogy a technológia hogyan segítheti az oktatást? Ezekre a témákra is kitér az OncoVR e-szülő podcastsorozata, melynek minden részében egy-egy szakértővel vesézik ki az aktuális témakört.

Hirdetés

Az alábbi linkekre kattintva eljuthatsz a felvételekhez:

Az OncoVR kórházakba visz virtuális valóság-élményeket, mentális egészséget támogató, szakértőkkel közösen kifejlesztett szoftvereket. Céljuk az egészségmegőrzés támogatása, az egészségtudatosság terjesztése.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)