Régóta várt játékok hónapja lesz május, de már érződik a nyár közelsége

|

Ahogy április, úgy május és június sem lesz különösebben izgalmas, de jön egy-két újdonság, amire már hosszú ideje várunk.

Hirdetés

Előbb kezdődött idén az uborkaszezon, ami a tavalyi óriási játékdömpinget tekintve nem meglepő. Már április sem volt igazán mozgalmas, és május is ebben a szellemben folytatódik: a Senua's Saga: Hellblade II-n és a Homeworld 3-on kívül nem jön más AAA játék. Akiket ezek nem mozgatnak meg, indie-kből válogathatnak, vagy bepótolhatják PC-n a Ghost of Tsushima Director's Cutot, konzolon meg a System Shock remake-jét, esetleg megnézhetik, milyen lett a megújult MultiVersus, vagy Switchen elmerülhetnek a Paper Mario: The Thousand-Year Door remake-jében.

Júniusban majd a bejelentéseké lesz a főszerep, a hónap második felében meg úgyis mindenki a Shadow of the Erdtree-t fogja pörgetni, kár lenne bármi mást kiadni emellé. Azért körgessétek végig a listát, hátha akad rajta valami, ami megtetszik nektek.

Hirdetés

2024. májusi megjelenések 1. hét

Heading Out - május 7. - PC

Fekete-fehér, képregényes látványa miatt már eleve izgalmas a Heading Out, ami egyébként egy történetközpontú autós játék, melyben morális döntések, random találkozások várnak ránk. Adott egy indulási pont és egy cél, ahova el kell jutnunk, de a rendőrök, akik eleve köröznek minket, nem szeretik, ha túl gyorsan hajtunk, és az üzemanyag-fogyasztásnak sem tesz jót a száguldás. Pénzt kell szereznünk, hogy ne fogyjon ki a benzin, hogy kikalapálhassuk az esetleges sérüléseket, és hogy megpihenhessünk az út folyamán.

Animal Well - május 9. - PC, PS5, Switch

Egy bizarr, retro 2D-s metroidvania az Animal Well, amely tele van megoldásra váró, számos meglepetést tartogató fejtörőkkel, melyek némelyike állítólag annyira titkos, hogy évek múltán fogjuk csak felfedezni. Megjelenése napján bekerül a PlayStation Plus kínálatába.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Little Kitty, Big City - május 9. - PC, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A Stray óta minden korábbinál jobban vágyunk arra, hogy macskák lehessünk játékokban, és a Little Kitty, Big City is megadja nekünk ezt az élményt. Egy kíváncsi fekete cica szerepében kalandozhatunk, barátkozhatunk kóbor állatokkal, káoszt okozhatunk, és feladatokat teljesíthetünk. A fő cél hazajutni, de hogy mikor kerül erre sor, az csak rajtunk áll - a világ rengeteg izgalmat és lelökni való tárgyat tartogat.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)